Mobiele
elektriciteitsbronnen te huur

Onze eigen technici ontwikkelden en bouwden zogeheten ‘batterijcontainers’. Deze mobiele elektriciteitsbronnen kunnen – al dan niet in combinatie met onze huurtransformatoren – ingezet worden als back-up voor het eventuele wegvallen van hoogspanning of voor effectieve tijdelijke stroomvoorziening. Bij stroomtoevoer via hoogspanning kunnen deze batterijen eveneens ingezet worden voor het opvangen van de piekbelasting. Hierdoor druk je de elektriciteitskost. Afhankelijk van het gewenste vermogen koppelen we één of meer batterijcontainers aan elkaar.

Wat omvat onze verhuurservice
van batterijcontainers?

Naast het leveren van de nodige batterijcontainers kan je op ons vertrouwen voor het vereiste technisch advies. Ook voor het maken van alle aansluitingen, de commissioning en de ingebruikname ter plaatse stellen we graag onze gespecialiseerde technici ter beschikking.

Wanneer één of meerdere
batterijcontainers huren?

Overal waar er nood is aan grote vermogens via hoogspanning kunnen onze batterijcontainers (in combinatie met transformatoren) ingezet worden als back-up of voor het opvangen van eventuele piekbelasting.

Onze batterijcontainers nemen probleemloos de rol over van de traditionele
stroomgenerators die grote hoeveelheden brandstof verbruiken en veel CO2 uitstoten.

Denk daarbij aan:

Grote bouwwerven

Massa-evenementen

Vraag online een prijsofferte
Is het dringend? Bel ons 24/24 op

+32 (0)474 240 240

BEL
24/24

Welke batterijcontainers kan je bij ons huren?