Snel een groot vermogen nodig?

Overal waar gebouwen, installaties of machines op korte termijn nood hebben aan een groot of afwijkend vermogen, garanderen onze huurtransformatoren een betrouwbare oplossing. Wij verhuren onze transformatoren vanaf één week tot meerdere jaren. Deze ‘plug & play’ transformatoren zijn geïntegreerd in mobiele zeecontainers, zodat we op elke locatie zeer snel het gewenste vermogen kunnen voorzien. Voor noodsituaties – bijvoorbeeld een hoogspanningscabine die door defect uitvalt – zorgen we dankzij onze grote stock en onze 24/24-service meteen voor een oplossing.

Wat omvat onze verhuurservice van transformatoren?

Wij leveren niet alleen de transformator in een mobiele container, onze technici en engineers staan in voor alle vereiste aansluitingen, de commissioning én ingebruikname van de tijdelijke installatie.

In noodsituaties komen onze engineers meteen ter plaatse om een oplossing technisch uit te werken. Voor projecten – bijvoorbeeld bouwwerven of massa-evenementen – engineeren we op maat een totaaloplossing met onze huurtransformatoren.

Wanneer een transformator huren?

Het huren van een transformator kan zowel in noodsituaties als bij tijdelijke behoeftes aan grote vermogens. Hieronder vind je enkele veel voorkomende voorbeelden. Dankzij onze grote stock aan transformatoren dekken wij probleemloos vrijwel elke behoefte aan grote vermogens.

Hoogspanningsinstallatie die plotseling uitvalt

Wanneer een hoogspanningscabine of -installatie door brand, panne of andere omstandigheden tijdelijk is uitgeschakeld, dan moet er meteen een oplossing komen. Een functionerende hoogspanningscabine is noodzakelijk om alle installaties en machines van het nodige vermogen te voorzien. In afwachting van een herstelling of de plaatsing van een nieuwe hoogspanningsinstallatie, verzekeren onze transformatoren de bedrijfscontinuïteit. Voor noodsituaties zijn we 24/24 bereikbaar en gaan we meteen aan de slag.

Grote bouwwerven of massa-evenementen

Grote bouwwerven of massa-evenementen worden meestal van de nodige hoeveelheden elektriciteit voorzien door een netwerk van generatoren. In combinatie met een tijdelijke aansluiting op hoogspanning bieden onze transformatoren een veel goedkopere en milieuvriendelijke oplossing. Je bespaart integraal het enorme stookolieverbruik en de vervuilende CO²-uitstoot van de generatoren. Wij berekenen graag jouw financiële besparing.

Opzetten van tijdelijke powerplants

In combinatie met voldoende sterke generatoren kunnen we met onze huurtransformatoren voor korte of langere termijn een krachtige powerplant creëren. Dankzij onze transformatoren zijn er minder generatoren nodig en kunnen deze op één locatie verzameld worden.

Creëren van testsituaties

Onze transformatoren kunnen perfect ingezet worden voor het creëren van een testopstelling om in een latere fase windturbines te koppelen met het elektriciteitsnet of in situaties waarbij de eindverbruiker nood heeft aan een groot vermogen maar waarbij de definitieve hoogspanningsinstallatie nog niet werd opgeleverd.

Vraag online een prijsofferte  Is het dringend? Bel ons 24/24 op

+32 (0)474 240 240

BEL
24/24

Welke transformatoren kan je bij ons huren?