Enorme expertise
in industriële elektrische
installaties

GENS Rental is als verhuurbedrijf een onafhankelijke spin-off van DSG Belgium. GENS Rental groeide in 2017 uit de behoefte van industriële bedrijven om in noodsituaties – bijvoorbeeld bij het uitvallen van de hoogspanningscabine – opnieuw zeer snel over grote vermogens te kunnen beschikken. Als gespecialiseerd verhuurbedrijf van mobiele transformatoren garandeert GENS Rental in deze situaties een 24/24-service.

Gedreven zaakvoerder

GENS Rental is de onderneming van zaakvoerder Jef Van den Brande. In 2010 trad hij in dienst bij DSG Belgium als projectmanager. Vanuit deze functie deed hij wereldwijd ervaring op met hoogspanningsprojecten.

 

In 2015 nam hij DSG Belgium over, waarna het bedrijf als specialist in hoogspanning en industriële elektrische installaties een forse groei kende van 25 tot 70 medewerkers.

 

De behoefte aan snelle en betrouwbare oplossingen bij het uitvallen van hoogspanningsinstallaties inspireerde Jef om GENS Rental op te starten voor de wereldwijde verhuur van zelfgebouwde mobiele transformatorcontainers.

Sterke partners

GENS Rental kan als spin-off op elk moment beroep doen op de enorme expertise van DSG Belgium inzake industriële elektrische installaties. DSG ontwerpt en bouwt de mobiele containertransformatoren, de batterijcontainers en de schakelcontainers.

 

Daarnaast staan de engineers van DSG ter beschikking voor het uitwerken en de commissioning van complexe verhuurprojecten met hoge vermogens. De ervaren technische specialisten van DSG staan ter plaatse in voor alle aansluitingen en de ingebruikname van de tijdelijke installaties.